Uvjeti korištenja

MusicBooking.net je web platforma koju je pokrenula Hrvatska glazbena unija podružnica Split (u daljnjem tekstu HGU Split) kao dio velike baze članova Hrvatske glazbene unije (dalje HGU) koji su se dobrovoljno odlučili upisati u MusicBooking.net, te sukladno GDPR uredbi dali privolu za objavu podataka.

SUPERADMINISTRATORI i Uredništvo stranice su Tajništvo HGU Split, i po njima ovlaštene tehničke osobe.

Pristup stranici MusicBooking.net je slobodan za bilo kojeg korisnika Interneta, te osobnu uporabu u smislu izbora i kontakta prezentiranih glazbenika isključivo u svrhu angažmana ili posjete događaju. Nije dozvoljena uporaba podataka za bilo kakav drugi oblik komunikacije sa glazbenicima, ili prenošenje sadržaja na druge stranice izuzev putem službenih share widgeta na MusicBooking.net za prijenos na društvene mreže.

Urednici glazbeničkih profila (dalje UREDNICI PROFILA), ponuda i događaja mogu biti samo registrirani i aktualni članovi HGU u smislu Statuta HGU, sa plaćenom aktualnom članarinom (u daljnjem tekstu ČLANOVI HGU).

Profili glazbenika su namijenjeni isključivo ČLANOVIMA HGU, dok u profilima sastava i grupa mora biti najmanje 50% ČLANOVA HGU. Iznimno, Superadministrator može dozvoliti privremenu objavu nekih profila do ispunjenja uvjeta. Događaji i ponude moraju biti vezane uz kreirane PROFILE.

UREDNICI PROFILA mogu kreirati više profila, za sebe i svoje sastave, te kolege uz potpisana ovlaštenja, no moralno i materijalno odgovaraju za sve unesene podatke, ponude, događaje i autorska prava objavljenih fotografija ili prijenosa audio-video materijala sa YouTubea ili Vimea. UREDNICI PROFILA su dužni voditi računa o članskom statusu subjekta profila, te privremeno ili trajno ukloniti one koji ne ispunjavaju uvjete.

Svaki profil, ponuda ili događaj prije objave moraju dobiti suglasnost i SUPERADMINISTRATORA.

Zloupotrebom UREDNICI PROFILA mogu biti sankcionirani privremenim ili trajnim oduzimanjem prava uređivanja.
Subjekti PROFILA, glazbenici ili sastavi mogu jednom godišnje pisanom izjavom zatražiti promjenu UREDNIKA PROFILA.

Korištenjem Internet stranice MusicBooking.net smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Internet stranicama MusicBooking smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni musicbooking.net.

HGU Split zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

HGU Split nastoji da objavljeni sadržaj u najvećoj mogućoj mjeri daje potpunu i točnu informaciju. Pritom je važno naglasiti da podatke upisuju sami UREDNICI PROFILA koji osobno odgovaraju za točnost i ažurnost podataka.

HGU Split se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti HGU Split nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Iako HGU Split nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

HGU Split ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice MusicBooking.net na druge stranice.

MusicBooking.net

MusicBooking.net je platforma članova HGU, koju je pokrenula podružnica Split kako bi omogućila brži i lakši kontakt naručitelja sa svojim članovima, te ukazala na potrebu angažiranja provjerenih izvođača.

Zadnje novosti

20 شباط/فبراير 2018
24 كانون2/يناير 2018
01 كانون2/يناير 2018
08 كانون1/ديسمبر 2017
01 تشرين1/أكتوير 2017
26 آذار/مارس 2017