Sexymotherfuckers

آراء2231 مشاركة
Sexymotherfuckers
شخص الاتصال
Ivo Petrić
menađer i glavni vokal (+)
ivopetric@yahoo.com

Ulica Asje Petričić, Zadar 23000, Zadarska županija, Croatia

0915250135
تقرير التجاري
اكتب:
Glazbenik - izvođač
سنة التأسيس:
2010
فئات:
المعلومات العامة

Vokalno instrumentalni sastav Sexymotherfuckers (S.M.F.) postoji već deset godina, a nastao je kao produkt umjetničkih umova dvojice glazbenika Ive Petrića i Marina Mrve koji su već 15-tak godina bili u alternativnoj glazbi te su odlučili ukomponirati otkačeni dalmatinski štih sa raznim vrstama glazbenih usmjerenja tipa etno, hard rock, blues, otočki rock. Kako je vrijeme odmicalo snimili su prvi demo (samo dva vokala i akustična gitara) sa 15-tak pjesama kojeg je netko ukrao iz studija i tako je počelo.. Cijeli Zadar i okolica imali su taj album kroz par dana! Kako je sve to krenulo pridružila su se i još dva člana Marino Antišin na bassu i Obrad Bobo Egić na bubnju koji su dali svoj obol i punoću glazbi koju su nazvali 'ORIGINALNI DALMATINSKI HOP CUP'.

Radi se o vrlo zanimljivom, duhovitom, izvrsno odsviranom i već na prvo slušanje vrlo "zaraznom" materijalu. U prilog tome govori činjenica da njihov prvi singl 'Ajme meni nije mi dobro', iako službeno još nije ni izašao, već je našao svoj put do pojedinih radio postaja na kojima je odmah zasjeo na ptvo mjesto. Pjesma 'Ajme meni nije mi dobro' već je ultimativni hit i na prvom mjestu raznih top ljestvica od Dubrovnika do Rijeke takodjer i na svim prostorima bivše države.

S.M.F. do sada su imali niz zapaženih samostalnih i zajedničkih nastupa uz valikane poput: Manu Chao, Primal Scream, Sharlatans, Razorlight ,The Toy Dolls, Kamelo Santo, Tito & Tarantula. Kao plod kvalitetnih i otkačenih nastupa u 2009. godini dobijaju demo nagradu Circoolar za najbolji nastup i najbolji spot, također 2009. godine pobijeđuju na 'Idemo festivalu' gdje osvajaju potpis ugovora sa diskografskom kućom MENART. Plod takve suradnje je skori izlazak albuma 'Didonanu' koji je snimljen u studiju MORRIS pod producentskom rukom Mira Vidovića i S.M.F.-a.

Godine 2013 bend napušta bubnjar Bobo Egić,a njegovo mjesto upotpunjuje vrhunski Jazz rock bubnjar Marko Nakić Njake bivši bubnjar bendova Pozdrava Azri,Black coffe,Lainer project,s kojim je ovaj blesavi kolektiv jos dobio na kvaliteti.


فيديو

MusicBooking.net

MusicBooking.net je platforma članova HGU, koju je pokrenula podružnica Split kako bi omogućila brži i lakši kontakt naručitelja sa svojim članovima, te ukazala na potrebu angažiranja provjerenih izvođača.

Zadnje novosti

20 شباط/فبراير 2018
24 كانون2/يناير 2018
01 كانون2/يناير 2018
08 كانون1/ديسمبر 2017
01 تشرين1/أكتوير 2017
26 آذار/مارس 2017