Jukebox Live Band

Pregledi: 711 Podijeli
Jukebox Live Band

Split 21000, Splitsko-dalmatinska, Croatia

091/130-6443
Report listing
Vrsta:
Glazbenik - izvođač
Početak djelovanja na glazbenom tržištu.:
2010
Osobitosti:
Opće informacije

JUKEBOX live band osnovan je krajem 2010. godine u Kaštelima. Jure(pjevač), Dani (bubnjar) i Pićo (basist) sa velikim entuzijazmom pokreću ovu glazbenu priču i kroz godine upornog rada dolaze do dobitne formule. Pet vrsnih glazbenika (naknadno se priključuju Ilija na solo gitari i Milivoj na klavijaturama) “igra” se glazbom svih žanrova i oko sebe širi more dobrih vibracija i vrhunske zabave.
Na repertoaru možete pronaći više od 1000 hitova domaće i strane glazbe svih žanrova. Sviramo na svim mogućim prigodama koje možete zamisliti: vjenčanja, ljetnje “fešte” na otvorenom, maturalne zabave, pop i rock svirke u klubovima i kafićima, acoustic svirke u restoranima i manjim prostorima, modni i poslovni eventi…
2014. godine kupujemo jedan od najboljih razglasa trenutno na tržištu (KV2 – K rig) koji uz modernu rasvjetu, scenske efekte (dim mašina i laseri), rampu i binu tvori dobitnu kombinaciju za sve vrste događaja na kojima nastupamo.

MusicBooking.net

MusicBooking.net je platforma članova HGU, koju je pokrenula podružnica Split kako bi omogućila brži i lakši kontakt naručitelja sa svojim članovima, te ukazala na potrebu angažiranja provjerenih izvođača.

Zadnje novosti

01 Siječanj 2018
01 Listopad 2017
26 Ožujak 2017

Radi boljeg korisničkog iskustva, musicbooking.net koristi kolačiće (eng. "cookies"). Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.