DISCO MAGIC Band

آراء1515 مشاركة
DISCO MAGIC Band
شخص الاتصال
zastupnik/glazbenik
Nenad Muštra (+)
discoinferno.magic@gmail.com

Solin Splitsko-dalmatinska županija

+385 (0)99 703-1003; +385 (0)99 6770-559
تقرير التجاري
اكتب:
Glazbenik - izvođač
سنة التأسيس:
2007
فئات:
المعلومات العامة

 

DISCO MAGIC Band - najveća disco atrakcija!!!

 


Zašto ne biste izabrali nešto sasvim ludo i otkačeno, apsolutno originalno i zabavno, fino i pristojno, veselo i smiješno i to za sve goste iz cijelog svijeta, za domaće i turiste za sve od 7 do 77 godina? Brojne turističke zajednice, gradovi, hoteli i klubovi u Hrvatskoj, Slovačkoj i Crnoj gori, dosad su nas angažirali pa smo s velikim zadovoljstvom nastupali na njihovim ljetnim i zimskim karnevalima, dočecima novih godina, na korporativnim zabavama ili u regularnoj, ljetnoj/zimskoj ponudi.

 

I Vi zaslužujete tako dobru zabavu!

Naime, DISCO MAGIC Band je šesteročlani disco band iz Splita, s dvije plesačice, koji je nastao u USA, a koji uživo izvodi američke i svjetske disco hitove 70-ih godina i idealan je za nastupe na eventima, kongresima, klubovima, vjenčanjima i svim mjestima gdje je potrebna dobra zabava. Naime, riječ je o opuštanju za sve generacije uz pristojnu, ugodnu i vrhunsku zabavu, a Vi želite biti poput nas originalni, zar ne?


DISCO MAGIC Band nastupa u ekskluzivnim, elegantnim odijelima, tako da se, po Vašim željama, možemo prilagoditi svakoj Vašoj potrebi i prilici. Naravno, u okviru zabave i našeg koncerta, moguće su i nagradne igre, tako da se mogu osigurati prigodni pokloni za goste i slavljenike, poput perika, disco kugli, mogu se organizirati natjecanja u disco plesnim koracima, podijelit će se disco naočale, šljokice i slično.

Naš show plijeni svojom kvalitetom i originalnošću, a naša publika su potrošači, što je ono najbitnije, ljudi koje se ne libe dodatno potrošiti, popiti koktele, piće i slično te na taj način donijeti dodatnu zaradu poslodavcima Videozapise i info o nama, možete vidjeti i na našoj Facebook stranici. .

Nazovite, provjerite naše raspoložive termine i dovedite ovaj disco show kod Vas u ovoj sezoni!

 MusicBooking.net

MusicBooking.net je platforma članova HGU, koju je pokrenula podružnica Split kako bi omogućila brži i lakši kontakt naručitelja sa svojim članovima, te ukazala na potrebu angažiranja provjerenih izvođača.

Zadnje novosti

20 شباط/فبراير 2018
24 كانون2/يناير 2018
01 كانون2/يناير 2018
08 كانون1/ديسمبر 2017
01 تشرين1/أكتوير 2017
26 آذار/مارس 2017